Tlf. +45 21724560
Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift    Xtranet login
Velkommen,trylleklub,trylleri,moxklubben

Nyheder

10 jule skarpe fra CYRILL
Så er 10 vinterkarpe fra Cyrill bog 8 nr 27

Så er der nyt TRYLLEMAGAZIN
Så kan du se nr 2 -2012 (nr 31) under links....god fornøjelse -rigtig godt

2 videoer på Youtube
2 gode nye videoer med Jeppe ødegård. www.youtube.com trylleri med jeppe

se Chain Hongsar på Youtube.com
http://www.youtube.com/user/Chainsmagic?feature=mhee#p/u/3/m3ujdPW97uY

Bermuda mysteriet på tricksiderne
Nu kan du logge ind på trick for medlemmerne og se forklaringen

Vis arkiverede nyheder

Dough Henning

 

  

Douglas James Henning (May 3, 1947 – February 7, 2000) was a Canadian magician, illusionist and escape artist.

 
 
 
 
Mit allerstørste idol fra jeg var 11 år. Hans anderledes måde at "lege" med magien på - illusioner i massevis - deltog i Muppet-show en periode. Et lysene eksempel på en kreativ nytænkende tryllekunstner, der fanger alle dele af magien.  Der findes masser af materiale, blot ikke så meget der er digitaliseret endnu, men det kommer vel. Jeg har sel en hel del gamle VHS bånd jeg har kørt ind på en harddisk, som jeg nyder til fulde....  Desværre døde Dough i den tidlige alder af 52 år, men de kan du læse mere om på engelsk ganske vidst...
 

The Magic Show was a Broadway hit and opened in 1974 at the Cort Theatre. Doug Henning performed in the show for several years before he dedicated his time to regular TV specials and touring.


Original show book (1976) sold at the Cort Theatre, starring Doug HenningOriginal poster

 


A collage of illusions performed by Doug Henning in the original Broadway hit, The Magic Show.
 

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search
Illusionist Doug Henning

Douglas James Henning (3 maj 1947 - 7. februar 2000) var en Canadian tryllekunstner, Illusionist og Escape Artist.

Han er krediteret for at sætte skub i trylleshow som en form for masse underholdning i Nordamerika, Der begynder i 1970'erne. Henning ændret billedet af den fase, trolden, da han afviste sådanne stereotype kostume tilbehør som Tuxedo, høj hat, Tynd overskæg, fip, Og kort hår. Han valgte i stedet for lange hår, en busket overskæg, og lyse mangefarvede afslappet tøj, der gav ham en typisk farvestrålende billede.

Indhold

[gemme]

[rediger] Tidlig karriere

Doug Henning blev født i Winnipeg, Manitoba og voksede op i Oakville, Ontario, Deltager Oakville-Trafalgar High School.

Han udførte sin første udstilling i en alder af 14 ved fødselsdagsfest i en ven og var inspireret af hans publikum er tryllebundet reaktion. Inden for et par måneder efter at indrykke en annonce i en lokal avis, iværksatte han en række forestillinger om lokal tv i Toronto, Og som entertainer til fester. Han tog eksamen fra McMaster University med studier i psykologi og perception.

[rediger] Karriere som tryllekunstner

Kort tid efter college, var Henning tildelt en Canada Rådet for Kunst tilskud.[1] Vilkårene for tilskuddet kræves Henning til at studere magi. Han gjorde det, at rejse se førstehåndsindtryk talenter magi greats gerne Slydini og Dai Vernon.

Med den hensigt at vende tilbage til sin magi "kronede dage", arbejdede Henning at perfektionere sit håndværk. Forankringen finansiel støtte, udviklede han en levende teatralsk show: Spellbound, Instrueret af Ivan Reitman, Med musik af Howard Shore og co-starring skuespillerinde Jennifer Dale, En musical, der tilsammen en intens historie og Henning's magic tricks. Showet åbnede i Toronto og brød box office billet poster i denne by. Henning omarbejdede sit show efter at fange opmærksomhed New York producenter, og tog det til Broadway som The Magic Show, Med sange komponeret af Stephen Schwartz. Debuting i 1974, showet løb i fire og et halvt år tjener Henning en Tony Award nominering.

Efter hans Broadway succes, var Henning kontaktet af NBC at producere en tv-special. Han tilbragte de næste otte måneder omarbejde sin handling til tv. Debuting i december 1975, Doug Henning's World of Magic erobrede opmærksomheden på mere end 50 millioner seere. For de følgende syv år, fortsatte Doug Henning ham en gang om året udsendelser,[2] i sidste ende fik syv Emmy nomineringer.

Henning flyttet til Los Angeles, Californien i 1976, og skabte sit eget produktionsselskab. Han vil senere oprette sceneeffekter for musikvideoer og koncerter udføres af musikere som Earth, Wind and Fire og Michael Jackson.

En af Henning's største styrker var præsentation: Hans naturlige overflod og hans farverige kostumer og rekvisitter kunne gøre meget gamle illusioner synes nyt, og foretage enkle tricks ud lige mirakler.

Hans "Zig Zag" illusion har til huse i American Museum of Magic.

Henning skilt Barbara De Angelis i 1981, og gift Debby Douillard i Fairfield, Iowa i december samme år.[3] En talentfuld kunstner selv, Douillard brugt meget af sit Ægteskab ledsager sin mand på turné, co-starring på scenen, og bidrage til design sæt og kostumer.

I 1983 blev Henning producenten og stjerne for en kortvarig Broadway musical kaldet Merlin, Baseret på den karakter fra Arthur-legenden. Henning's rolle var misvisende i en Animaniacs skitse, "Sir Yaksalot".

Han skrev også en biografi om Harry Houdini titlen "Houdini: Hans Legend og hans Magic" af Doug Henning og Charles R. Reynolds. (Softcover, Udgiver: Ballantine Books (Mm) Udgivet: 1978 ISBN-13: 9780446873284 ISBN: 0446873284)[4]

 

[rediger] Engagement med TM

Senere, han opgav sin performancekunst til fordel for at studere Transcendental Meditation , som han hævdede, satte ham i stand til at levitere. Han også kørte i 1993 føderale valg i Canada som kandidat til Natural Law Party,[5] som foreslået Yogaens flyvende som en løsning på problemerne med nationen. Som partiets mest kendte kandidat, var han så tydeligt fremhævede i deres tv-annoncer, at mange vælgere fejlagtigt troede, han var partiets leder. Partiet blev i øvrigt ledet af Dr. Neil Paterson.

En af Henning største ambitioner blev aldrig realiseret i hans levetid. I 1990'erne Henning slog sig sammen med Transcendental Meditation grundlægger Maharishi Mahesh Yogi at udarbejde planer for en fantastisk milliard-dollar-projekt kaldet Maharishi Veda Arealer, der var til at ligge nær Niagara Falls, Ontario og ville "kombinere forbavsende, unikke visuelle og sensoriske effekter, state-of-the-art 3D visualiseringer, og ultra high - tech underholdning teknologi med sin bedste og mest originale magiske illusion hemmeligheder ".[6] Maharishi Veda Jord var tænkt som et magisk Himalaya-indstilling, hvor de besøgende vil være henrykkede med teater-præsentationer af gamle vediske historier og "de dybeste hemmeligheder i universet", mens indtagelsen af økologiske vegetariske burgere og snacks. Attraktioner ville have opført en bygning tilsyneladende suspenderet over vand uden støtter, en "magisk flyvende vogn", der fandt ryttere indenfor den molekylære struktur af en rose, og robotter, der ville flyve gennem luften, der udfører magiske tricks.

Henning's underskrift afskedsord fra The World of Magic var: "Alt, hvad sindet kan forestille sig muligt. Intet er umuligt. Alt du skal gøre er at kigge indenfor og du kan realisere dine inderste drømme. Jeg vil gerne ønske hver enkelt af jer alle livets undere og en glædelig alder af oplysningstiden . "

[rediger] Død

Henning døde i Los Angeles i 2000,[3] fem måneder efter at diagnosen leverkræft.[5][7][8]

 

[rediger] Se også

[rediger] Referencer

  1. ^ "Vores dækning: Douglas James Henning 1947 - 2000". Koblingsdirektivet Ring (The International Brotherhood of Magicians) 80 (4): 210. April 2000. 
  2. ^ "Henning TV Special A Smash". Koblingsdirektivet Ring (The International Brotherhood of Magicians) 57 (2): 37,38. Februar 1977. 
  3. ^ en b "" Biography for Doug Henning (I) "". Internet Movie Database. http://www.imdb.com/name/nm0377392/bio. Hentet 2008/02/08. 
  4. ^ "" Houdini: Hans Legend og hans Magic "". Alibris ISBN opslag. http://www.alibris.com/search/books/isbn/9780446873284. Hentet 2008/11/23. 
  5. ^ en b "Thinking mands tryllekunstner flirtet med politiske karriere", Rickross.com (hentet 8 februar 2008)
  6. ^ "Maharishi Veda Land" maharishivediccity.net beskrivelse af Vedaland projekt
  7. ^ "Doug Henning, a Superstar Of Illusion, er død på 52".. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9A04E2DD153EF93AA35751C0A9669C8B63. "Doug Henning, det sprudlende, lodne-headed magiker, der satte gang i en fornyet interesse i håndværksvirksomheder og pustede nyt liv i nogle af historiens mest berømte illusioner, døde mandag i Los Angeles. Han var 52 og boede i Los Angeles. Hans krop var kremeret og hans aske spredt i havet. " 
  8. ^ Find en Grave Memorial, Doug Henning.

[rediger] Eksterne links

 
powered by webmanage
          Tlf: +45 21724560    mox@moxmagic.dk